Sensommarsallad med vita vinbär & buskblåbär
Ingredienser
Sallatsblad från täppan
1 litet
blomkålshuvud
1 dl
vita vinbär
2 dl
buskblåbär
100 g
blåmögelost
100 g
brödost
Vinägrett
3 msk
boysenbärsvinäger
1 dl
olivolja
Salt, peppar
Så gör du
- Koka blomkålen nätt och jämnt mjuk och låt svalna. Dela i mindre buketter.
- Placera ut de sköljda sallatsbladen på ett serveringsfat och varva med de övriga ingredienserna.
- Ringla över av vinägretten och servera med ett gott bröd.
![Sensommarsallad med vita vinbär & buskblåbär](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_7422_190412_191454.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_7422_190412_191454.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_7422_190412_191454.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_7422_190412_191454.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_7422_190412_191454.jpg 1152w)