Smördegsknyten med feta & spenat eller grönkål
Ingredienser
1 pkt
smördeg i plattor
100 g
förvälld grönkål eller ångad spenat
2
vitöksklyftor
Muskot
Salt, peppar
200 g fetaost
1
ägg
Så gör du
- Tina smördegsplattorna.
- Ånga vätskan ur spenaten eller förväll grönkålen, krydda. Låt svalna.
- Kavla smördegen riktigt tunn och ta ut cirklar eller fyrkanter. Fyll dem med lite smaksatt senap eller grönkål och ost.
- Knip ihop med gaffel, pensla med uppvispat ägg och grädda i 225 graders ugnsvärme i cirka 10 minuter.
![Smördegsknyten med feta & spenat eller grönkål](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8240.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8240.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/MG_8240.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8240.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_8240.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8240.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8240.jpg 1152w)