Smörgås med hallon- & basilikafyllning
Ingredienser
2 portioner
3 skivor
fullkornsbröd
½ burk
grynost
1 tsk
honung
2 msk
färsk basilika
15–20
hallon
Så gör du
- Mixa grynosten slät med stavmixer. Klipp ner basilikan och blanda i honungen.
- Rosta bröden i brödrost och låt dem svalna lite. Bred grynoströran på brödskivorna och fördela hallonen på två av brödskivorna. Halvera stora hallon.
- Lägg brödskivorna med hallon ovanpå varandra. Lägg brödskivan utan hallon ovanpå som lock. Skär bröden itu diagonalt med en sågtandad kniv
![Smörgås med hallon- & basilikafyllning](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8665_190412_191527.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8665_190412_191527.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8665_190412_191527.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8665_190412_191527.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8665_190412_191527.jpg 1152w)