Spenatpannkaka
Ingredienser
7 dl
mjölk
3
ägg
1 tsk
salt
3 ½ dl
jästbrödsmjöl
2 msk
olja
150 g
spenat, djupfryst (kan ersättas med 2 dl finhackad färsk spenat)
Så gör du
- Vispa ner mjölet i hälften av mjölken. Vispa ner resten av mjölken samt övriga ingredienser. Sätt ugnen på 225 grader och låt smeten svälla i 30 minuter medan ugnen blir varm.
- Sätt bakplåtspapper i en långpanna och häll smeten i långpannan. Grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter.
![Spenatpannkaka](/uploads/Recept/_1200x800_crop_center-center_82_line/MG_3934.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x1600_crop_center-center_61_line/MG_3934.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x661_crop_center-center_82_line/MG_3934.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x1322_crop_center-center_61_line/MG_3934.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x512_crop_center-center_60_line/MG_3934.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x1024_crop_center-center_45_line/MG_3934.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x384_crop_center-center_60_line/MG_3934.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x768_crop_center-center_45_line/MG_3934.jpg 1152w)