Svampnors
Ingredienser
500 g
rensad nors
½ dl
smulade trattkantareller eller annan torkad svamp
2 tsk
salt
½ citron
saften
smör till stekning
Gör så här:
- Smula svampen till ett svampmjöl i en mixer, en mortel eller i en plastpåse som du slår på med kavel eller annat lämpligt redskap.
- Strö salt på fisken och rulla fisken i svampmjölet. Kläm saften ur citronen över fisken, låt dra en stund.
- Stek i smör.
![Svampnors](/uploads/Artiklar/_1200x405_crop_center-center_82_line/nors.jpg 1200w, /uploads/Artiklar/_992x335_crop_center-center_82_line/nors.jpg 992w, /uploads/Artiklar/_768x259_crop_center-center_60_line/nors.jpg 768w, /uploads/Artiklar/_1536x518_crop_center-center_45_line/nors.jpg 1536w, /uploads/Artiklar/_576x194_crop_center-center_60_line/nors.jpg 576w, /uploads/Artiklar/_1152x389_crop_center-center_45_line/nors.jpg 1152w)