Tomatcouscous
Ingredienser
2 dl
couscous
2 dl
grönsaksbuljong
1
rödlök
2
tomater
1 msk
rybsolja
Salt, peppar
250 g
grynost
Så gör du
- Tillred couscousen i buljongen enligt förevisning på förpackningen.
- Skala och finhacka löken. Fräs i oljan. Skålla tomaterna och finfördela dem.
- Blanda alla ingredienser med varandra och smaksätt. Servera med grynost.
![Tomatcouscous](/uploads/Recept/_1200x1798_crop_center-center_82_line/MG_9757.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1486_crop_center-center_82_line/MG_9757.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1151_crop_center-center_60_line/MG_9757.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x863_crop_center-center_60_line/MG_9757.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1726_crop_center-center_45_line/MG_9757.jpg 1152w)