Tranbärsmarmelad
Ingredienser
250 g
tranbär
1/2 dl
vatten
3 dl
socker
skalet av en halv apelsin
Gör så här
- Koka ihop alla ingredienser förutom apelsinskalet i en kastrull och låt koka på svag värme i ca 20 minuter. Rör om med jämna mellanrum.
- Tillsätt apelsinskal och låt koka ytterligare 5 minuter. Häll upp på burk och låt svalna.
- Servera med en hård ost, till exempel cheddar.
![Tranbärsmarmelad](/uploads/_1200x800_crop_center-center_82_line/1_Z726150-Edit.jpeg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/1_Z726150-Edit.jpeg 992w, /uploads/_768x512_crop_center-center_60_line/1_Z726150-Edit.jpeg 768w, /uploads/_576x384_crop_center-center_60_line/1_Z726150-Edit.jpeg 576w, /uploads/_1152x768_crop_center-center_45_line/1_Z726150-Edit.jpeg 1152w)