Trattkantarellkrydda
Ingredienser
Torkade trattkantareller
Grovt havssalt eller flingsalt
Så gör du
- Trattkantarellkrydda är en naturlig smakförstärkare. Fyll en burk med torkad svamp och tillsätt salt, antingen grovt havssalt eller flingsalt. Förslut burken väl.
- Kryddan kan du krossa i mortel och använda som krydda till vilt, fisk, grönsaksrätter eller varför inte panera kycklingfilén.
![Trattkantarellkrydda](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_0851.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_0851.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_0851.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_0851.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_0851.jpg 1152w)