Tryfflar
Ingredienser
300 g
choklad
2 dl
vispgrädde
½ dl
socker
50 g
rumsvarmt smör
Garnityr
Kakao
Rostade kokosflingor
Så gör du
- Värm mjölken i en kastrull, tillsätt sockret och rör om tills sockret löst sig. Tillsätt därefter chokladen och ta kastrullen åt sidan.
- När chokladen har smält blanda i smör och eventuell smaksättning.
- Låt chokladmassan stå cirka 1 timme i kylen.
- Rulla därefter tryfflarna till kulor och vänd dem i kakao eller rostade kokosflingor.
![Tryfflar](/uploads/_1200x799_crop_center-center_82_line/3D0A3176web_190412_192617.jpg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/3D0A3176web_190412_192617.jpg 992w, /uploads/_768x511_crop_center-center_60_line/3D0A3176web_190412_192617.jpg 768w, /uploads/_1536x1023_crop_center-center_45_line/3D0A3176web_190412_192617.jpg 1536w, /uploads/_576x383_crop_center-center_60_line/3D0A3176web_190412_192617.jpg 576w, /uploads/_1152x767_crop_center-center_45_line/3D0A3176web_190412_192617.jpg 1152w)