Varm kryddad äppelmust
Ingredienser
2 portioner
2 dl
vatten
2
anisstjärnor
2
kanelstänger
5 dl
färskpressad äppelmust, cirka 10–15 äpplen (beroende på storleken)
½
skalad citron (kan uteslutas)
1 dryg msk
honung
Så gör du
- Koka upp vatten, kardemumma och kanel och låt sjuda cirka 10 minuter.
- Lägg äpplena i råsaftcentrifugen och centrifugera ur juicen.
- Häll ner juicen i kryddlagen och värm tillsammans med honungen. Sila och servera.
![Varm kryddad äppelmust](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/024_matkulturweb_190412_192424.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/024_matkulturweb_190412_192424.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/024_matkulturweb_190412_192424.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/024_matkulturweb_190412_192424.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/024_matkulturweb_190412_192424.jpg 1152w)