Vild sallad
Ingredienser
1 dl
maskrosknoppar
1 bunt
rallarros
½ liter
späda kirskålblad
1
sallatshuvud
1 dl
kokt quinoa (svart)
½ dl
olivolja
1
citron, saften
Flingsalt och peppar
Så gör du
- Skölj och ansa de vilda grönsakerna noggrant. Likaså sallaten.
- Fräs rallarrosen. Fräs maskrosknopparna i lite olja. Pressa över citronsaft.
- Varva alla ingredienser på ett stort fat. Ringla över av oljan och strö över salt och peppar.
![Vild sallad](/uploads/_992x1487_crop_center-center_82_line/1D2A5410_190412_191824.jpg 992w, /uploads/_768x1151_crop_center-center_60_line/1D2A5410_190412_191824.jpg 768w, /uploads/_576x863_crop_center-center_60_line/1D2A5410_190412_191824.jpg 576w)