Fiskpanna

Artikel

6 skalade och tärnade potatisar
3 skalade och tärnade morötter
1 skalad och hackad lök
2 skalade och finhackade vitlöksklyftor
2 msk rybsolja
500 g krossade tomater
5 dl fiskbuljong
Salt, peppar, 1 tsk timjan
1 citron
400 g fiskfilé, t.ex. torsk eller abborre tinad och skuren i bitar

Fräs potatis, morötter, lök och timjan i rybsolja. Tillsätt krossade tomater och fiskbuljong, koka sakta 15–20 minuter. Smaksätt grytan med peppar och några droppar citronsaft. illsätt fiskbitarna i grytan och koka sakta några minuter.


Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
Medelhavsgatan 14 C
00220 Helsingfors

Telefon 044 402 6884
E-post fornamn.efternamn@martha.fi


Tillverkad i Finland med   av Webbhuset