Chokladfudge med smak av kaffe

Artikel

1 dl vispgrädde 
2 msk snabbkaffe 
100 g mörk choklad 
50 g mascarponeost 
Eventuell sötning: 1 msk Honung  
Kakao 

  1. Koka upp grädden, sänk sedan värmen och tillsätt snabbkaffet och chokladen. Rör om några minuter under kokning. 
  2. Ta kastrullen av plattan och tillsätt mascarponeost och eventuell sötning, rör om till en jämn smet. Bred ut chokladfudgen i en med smörpapper beklädd form. 
  3. Låt stelna 4–5 timmar i kylskåpet.  
  4. Skär upp i bitar och rulla i kakao. 

Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
Medelhavsgatan 14 C
00220 Helsingfors

Telefon 044 402 6884
E-post fornamn.efternamn@martha.fi


Tillverkad i Finland med   av Webbhuset