Laga asiatiskt med inhemska råvaror
![Laga asiatiskt med inhemska råvaror](/uploads/_1200x800_crop_center-center_82_line/asiatisk-meny-w.jpg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/asiatisk-meny-w.jpg 992w, /uploads/_768x512_crop_center-center_60_line/asiatisk-meny-w.jpg 768w, /uploads/_1536x1024_crop_center-center_45_line/asiatisk-meny-w.jpg 1536w, /uploads/_576x384_crop_center-center_60_line/asiatisk-meny-w.jpg 576w, /uploads/_1152x768_crop_center-center_45_line/asiatisk-meny-w.jpg 1152w)
Med ingefära, vitlök och chili kan du skapa asiatiska rätter av inhemska råvaror.
Trattkantareller, morötter, havreris, broccoli och vitkål är inhemska ingredienser du kan använda för att skapa maträtter med asiatisk touch. Grundpelarna i det asiatiska köket är kryddorna ingefära, vitlök och chili. Många tänker att det behövs en massa olika kryddor för att kocka asiatiskt, men man kan skala ner och utgå från det man har hemma.
Testa Marthas recept på asiatiska rätter: