Ny kurs för skärdgårdsvännen - lär dig äta strandväxter, alger och smartfisk
Vill du veta vad Östersjön har att erbjuda i matväg i vår och sommar? Kom med på vår kurs i Havets smaker den 29 mars.
På den här kursen gör vi en djupdykning i Östersjön och lär oss allt om att ta tillvara havets råvaror och göra dem till delikatesser.
Tillsammans med våra rådgivare, kostvetare Sandra Mellberg och biolog samt ört- och svamprådgivare Anita Storm får du lära dig nytt om vad du kan äta längs Östersjöns stränder, på holmar och kobbar! Under tillfället lagar vi nya spännande rätter och uppmuntrar till kreativitet i köket. Här sätter endast fantasin gränser!
Under kursen lär du dig
- hur använda outnyttjade fiskarter
- smakkompisar till fisken
- hur använda alger och örter
Kursen hålls den 29 mars klockan 18–21 i Marthaköket på Busholmen.
Pris: 32 € / 27 € (Marthamedlem)